Fargo HDP5000 S/S

FargoImprimanta Fargo HDP 5000 S/S ofera o calitate superioara a imprimarii, fiabilitate si durabilitate maxima, securitate sporita – legitimatiile si cardurile dumneavoastra de acces vor avea toate o calitate deosebita daca le tipariti si encodati cu versatila si foarte accesibila imprimanta cu tehnologie de re-transfer Fargo HDP5000.

Tehnologia de imprimare High Definition™ va ofera o calitate superioara de imprimare, chiar si pe carduri comune. Fiabilitatea si durabilitatea crescuta reduc costul total de exploatare, iar pretul permisiv face imprimarea de inalta definitie disponibila pentru orice tip de afacere. Fargo ofera garantie „pe viata” pentru capul de imprimare si 2 ani pentru restul imprimantei.

Designul modular, adaptabil, permite modificari ori de cate ori este nevoie. Tiparirea dubla-fata, laminarea pe una sau ambele fete si tehnologiile de codare a cardurilor sunt caracteristici care se pot aduga si ulterior achizitiei. Pentru informatii mai detaliate folositi link-urile oficiale ale producatorilor sau contactati-ne pe E-mail in cazul in care nu regasiti toate informatiile pe site-ul acestora.

Specificatii TehniceProducator

Accesorii HDP5000Producator

Web site producator – Fargo

Intrebari / Comenzi – Contact E-mail