Magicard ENDURO+

enduroImprimanta de carduri Magicard Enduro+ prezinta o facilitate extrem de utila: orice client care a achizitionat aceasta imprimanta in varianta single side (imprimare automata a unei singure fete a cardului dintr-o singura trecere) poate sa extinda utilitatea si functia acesteia prin utilizarea unui ribon special, obtinand astfel un nou produs (aceasta optiune a fost copiata si este in prezent disponibila si la modelul concurent Evolis Primacy).

Cu un cost minim, veti putea beneficia de o noua imprimanta care poate imprima automat pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere. Aceasta operatiune o puteti face singuri, in confortul biroului dumneavoastra, fara a fi necesara prezenta unui specialist IT si fara adugarea de componente suplimentare in imprimanta. Enduro+ permite si activarea portului Ethernet atunci cand este nevoie.

Calitatea imprimării este îmbunătățită de utilizarea profilelor de culoare ICC, Enduro+ depasind astfel statutul de imprimanta mid-range. Pentru informatii mai detaliate folositi link-urile oficiale ale producatorilor sau contactati-ne pe E-mail.

Specificatii TehniceProducator

Accesorii Enduro+Producator

Web site producator – Magicard

Intrebari / Comenzi – Contact E-mail